Aranyfokozatú balesetbiztosítás

Az Aranyfokozatú Balesetbiztosítás a legnépszerűbb szolgáltatásunk, amely széles körű fedezetet nyújt kisebb vagy nagyobb balesetekre egyaránt.
Amiért minket választanak
 • Az Aranyfokozatú Balesetbiztosítás a legnépszerűbb szolgáltatásunk, amely széles körű fedezetet nyújt kisebb vagy nagyobb balesetekre egyaránt, legyen szó csak egy kisujjtörésről vagy komolyabb maradandó sérülésről.
 • Személyre és családra szabott biztosítási csomagok.
 • A biztosítás 79 éves korig köthető.
 • Munkáltatói felelősségbiztosítás
 • Csonttörés, baleseti kórházi kezelés és maradandó vagy végzetes kimenetelű baleset esetén fizet.
 • Alacsony – már havi 1 430 forint – kiadás mellett kiszámítható pénzügyi segítséget jelent.
Amikor hasznos volt a biztosítás:
35 éves soproni ügyfelünk munkájából adódóan rengeteget ült volán mögött, emiatt döntött úgy, hogy balesetbiztosítást köt. 2016 decemberében végzetes kimenetelű autóbalesetet szenvedett. Biztosítása nyomán családjának 4 000 000 Ft térítést fizettünk. Tudta? Biztosításaink bármikor módosíthatóak, lemondhatóak.

Aranyfokozatú balesetbiztosítás

Érdeklődés, ajánlatkérés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a ugyfelszolgalat@colonnade.hu e-mail címen vagy a 06 80 468 468 (H: 8.00-20.00; K-P: 9.00-17.00) telefonszámon, vagy írjon nekünk : 1380 Budapest, Pf. 1219.

Bázis balesetbiztosítás

A legsúlyosabb – akár végzetes kimenetelű – balesetekre nyújt anyagi védelmet.
Amiért minket választanak
 • A legsúlyosabb – akár végzetes kimenetelű – balesetekre nyújt anyagi védelmet.
 • Alacsony havi díj ellenében rendkívül magas összegű szolgáltatások érhetőek el.
 • Baleset miatt bekövetkezett halál esetén 7 500 000 – 30 000 000 forint közötti összeget térítünk.
 • Magas, akár 10 000 000 forint biztosítási összegek maradandó egészségkárosodás esetére is.
 • A biztosítás az idős évekre is vonatkozik, egészen 75 éves korig igényelhető (65 éves kor felett – a megnövekedett kockázat miatt – a fenti összegek 50%-át térítjük).
Amikor hasznos volt a biztosítás:
Havi 890 forintba került sárospataki ügyfelünknek a legsúlyosabb balesetekre szóló biztosításunk egyéni alap csomagja. 2016 januárjában egy autóbaleset következtében maradandó egészségkárosodást szenvedett. A tragédiát követően összesen 7 500 000 forintos kárkifizetésben részesült a család. Tudta?A belépéskori havidíjak az évek folyamán nem emelkednek.

Bázis balesetbiztosítás

Érdeklődés, ajánlatkérés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a ugyfelszolgalat@colonnade.hu e-mail címen vagy a 06 80 468 468 (H: 8.00-20.00; K-P: 9.00-17.00) telefonszámon, vagy írjon nekünk : 1380 Budapest, Pf. 1219.

Aktív nap kórházi baleset- és betegségbiztosítás

Baleset vagy újonnan kialakuló betegség következtében nyújt segítséget Önnek és családjának a kórházi tartózkodás alatt és azt követően.
Amiért minket választanak
 • Baleset vagy újonnan kialakuló betegség következtében nyújt segítséget Önnek és családjának a kórházi tartózkodás alatt és azt követően.
 • A kórházi napi térítésnek és a hosszabb – legalább 7 napos – kórházi ellátás esetén járó lábadozási támogatásnak köszönhetően, könnyebben koncentrálhat a gyógyulásra, és kevésbé kell az anyagiak miatt izgulnia.
 • Naponta akár 10 000 forint is térít a kórházi tartózkodásra; az intenzív osztályon történő ellátás esetén megduplázódik az összeg.
 • A kórházi kezelésének ideje alatt gondoskodunk az Önnél lévő valamint az otthon maradt értékeiről is. Megtérítjük a kezelése ideje alatt az ellopott pénztárcájának és egyéb személyes ingóságai pótlását, illetve a lakásából ellopott bútorok, ruhák, elektronikai berendezések árát, a táblázatban megadott összegek erejéig.
 • 18-64 év között igényelhető.
Amikor hasznos volt a biztosítás:
41 éves miskolci ügyfelünknél 2016 februárjában petefészekrákot diagnosztizáltak. A betegséggel kapcsolatos plusz kiadásokat részben fedezte az a 390 000 forint, melyet az Aktív Nap biztosítás családi kiemelt csomagjára fizettünk kórházi napi térítés formájában. Tudta? Családi csomagjainkat kedvezményes díjon kérheti és a gyermekeket korlátlan számban díjmentesen biztosítjuk.

Aktív nap balesetbiztosítás

Érdeklődés, ajánlatkérés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a ugyfelszolgalat@colonnade.hu e-mail címen vagy a 06 80 468 468 (H: 8.00-20.00; K-P: 9.00-17.00) telefonszámon, vagy írjon nekünk : 1380 Budapest, Pf. 1219.

Kórházi balesetbiztosítás

Biztosításunk Önnek szól, ha szeretne előre felkészülni egy esetleges baleset miatti jövedelemkiesés időszakára.
Amiért minket választanak
 • Biztosításunk Önnek szól, ha szeretne előre felkészülni egy esetleges baleset miatti jövedelemkiesés időszakára.
 • A Kórházi Balesetbiztosítás nagy segítséget jelent, ha a baleset miatt sokat kell kórházban tartózkodnia, elhúzódik az utókezelés vagy a lábadozás időszaka.
 • Baleset esetén kórházi napi térítést nyújt (normál és intenzív ellátásnál is), már a kórházban eltöltött első 24 óra után.
 • Az otthoni lábadozási időszakra is gondoltunk: 5 napi kórházi fekvőbeteg-ellátást követően a támogatás további napi 5,000 forintot is jelent, akár 28 napig.
 • 3 napi kórházi fekvőbeteg-ellátás után további orvosi vizsgálatra is térít 75,000 forintig.
Amikor hasznos volt a biztosítás:
57 éves ügyfelünket az otthonában érte egy kisebb, de kellemetlen baleset. Csípősérülése miatt számos orvosi vizsgálaton esett át és kórházi ellátásra is szorult. Kórházi balesetbiztosításunk 74 000 forintos kifizetéssel járult hozzá kiadásai enyhítéséhez. Tudta?A belépéskori havidíjak az évek folyamán nem emelkednek. Érdeklődés, ajánlatkérés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a ugyfelszolgalat@colonnade.hu e-mail címen vagy a 06 80 468 468 (H: 8.00-20.00; K-P: 9.00-17.00) telefonszámon, vagy írjon nekünk : 1380 Budapest, Pf. 1219.

Megbízható gondoskodás plusz biztosítás

Biztosításunk Önnek szól, ha nem szeretné, hogy a női vagy férfi rosszindulatú daganatos megbetegedésen túl az anyagiak is váratlan terhet jelentsenek.
Amiért minket választanak
 • Biztosításunk Önnek szól, ha nem szeretné, hogy a női vagy férfi rosszindulatú daganatos megbetegedésen túl az anyagiak is váratlan terhet jelentsenek.
 • Kiszámítható, fix támogatás: magas összeg a diagnózist követően valamint havi támogatás 1 éven keresztül a kieső jövedelem pótlására.
 • Családi csomag választása esetén ingyenes fedezetet biztosítunk a gyermekekre.
 • A biztosítás 18-55 év között köthető.
 • Női táska és Férfi tárcavédelem: a táska, tárca, iratok és bankkártyák, lakáskulcs pótlására, valamint kozmetikumok ismételt beszerzésére, és zárcserére.
Amikor hasznos volt a biztosítás:
48 éves turai ügyfelünknél 2016-ban prosztatarákot állapítottak meg az orvosok. Biztosításunk egyéni alap csomagjának köszönhetően diagnózisra, műtétre, és 12 havi jövedelempótló szolgáltatás formájában összesen 900 000 forinttal segítettük felépülését. Tudta? Biztosításainkhoz nem szükséges orvosi vizsgálat és előzetes kockázat elbírálás. Érdeklődés, ajánlatkérés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a ugyfelszolgalat@colonnade.hu e-mail címen vagy a 06 80 468 468 (H: 8.00-20.00; K-P: 9.00-17.00) telefonszámon, vagy írjon nekünk : 1380 Budapest, Pf. 1219.

Orchidea női daganatos megbetegedés biztosítás

Az Orchidea egyösszegű térítést nyújt női rosszindulatú daganatos megbetegedés diagnosztizálásakor valamint műtéti térítést, amennyiben a diagnózist követő 2 éven belül műtétre kerül sor.
Amiért minket választanak
 • A női daganatos megbetegedések veszélyét egészséges életmóddal és rendszeres szűrővizsgálatokkal csökkenthetjük. Emellett azonban érdemes felkészülni egy esetleges megbetegedés esetén felmerülő költségekre is. Így ha a jövőben egészsége veszélybe kerülne, akkor Önnek csak a gyógyulásra kell koncentrálnia, az anyagiakat az Orchidea biztosítja.
 • Az Orchidea egyösszegű térítést nyújt női rosszindulatú daganatos megbetegedés diagnosztizálásakor valamint műtéti térítést, amennyiben a diagnózist követő 2 éven belül műtétre kerül sor.
 • A biztosítás 18-59 éves kor között köthető.
 • Nincs szükség orvosi vizsgálatra a biztosítás megkötésekor, és mindössze 90 napos a türelmi idő.
 • Kiegészítő szolgáltatásként, ha betöréses lopás vagy rablás során megkárosítják, a táskája árát, iratai, kulcsai pótlásának költségét, és még a táskában lévő kedvenc kozmetikumainak árát is megtérítjük több tízezer forint értékben.
Amikor hasznos volt a biztosítás:
39 éves hódmezővásárhelyi ügyfelünknek 2 000 000 forint egyösszegű térítést jelentett az Orchidea női daganatos megbetegedésekre szóló biztosítási fedezet, melyet 5 évvel korábban kötött meg Arany csomagot választva. Tudta? 20% kedvezményt adunk biztosítása havi díjából, amennyiben azt csoportos beszedéssel vagy rendszeres banki átutalással fizeti. Érdeklődés, ajánlatkérés esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal a ugyfelszolgalat@colonnade.hu e-mail címen vagy a 06 80 468 468 (H: 8.00-20.00; K-P: 9.00-17.00) telefonszámon, vagy írjon nekünk : 1380 Budapest, Pf. 1219.