Utasbiztosítás külföldre utazóknak

Baleset, betegség, poggyász biztosítás a világ összes országába 3 naptól 365 napig minden külföldre utazó magyar állampolgárnak. Kalkulálja ki a biztosítás díját és kösse meg utasbiztosítását nálunk online.

Amennyiben külföldi tartózkodása során betegséget vagy balesetet szenved orvosi ellátását a Biztosító megszervezi és a feltételek szerint költségeit fedezi. Segítségére van egy éjjel- nappal hívható asszisztencia központ, ahol minden problémáját igyekeznek, gyorsan és pontosan megoldani. A szerződés egy poggyászbiztosítást is tartalmaz, mely a magával vitt útipoggyászára nyújt védelmet. Ez a biztosítás kiegészíthető, autós asszisztenciával, sport biztosítással, kisállat biztosítással.

Részletes szabályzat itt olvasható

Kalkuláció

Ha külföldön segítségre van szüksége, az éjjel nappal hívható számunk: 06-1-460-1500, Fax: 06-1-460-1515, 06-1-460-1516, assistance@colonnade.hu

Menetjegylemondás biztosítás

Külföldre szóló menetjegyét (repülőjegy, vonatjegy, buszjegy, kompjegy) a vásárlástól számított 72 órán belül tudja biztosítani.

Amennyiben külföldre utazik repülővel, hajóval, busszal vagy vonattal lehetősége van menetjegyét biztosítani. A biztosítás arra az esetre nyújt fedezetet, ha Ön megbetegszik, baleset szenved és utazásképtelenné válik. Ezekben az esetekben a menetjegy árának 80 %-át 20 % önrész levonása után visszatérítjük szabályzatunk szerint. Amennyiben a menetjegy biztosítással egy időben BBP biztosítást is köt, akkor egy esetleges lemondás esetén 100 %-ban térítjük menetjegyét.

Betegbiztosítás külföldön dolgozóknak

Külföldre utazó és munkát vállaló magyar állampolgároknak baleseti és betegségi biztosítás havi díjas maximum egy évig köthető.

Külföldön munkát vállaló magyar állampolgárok betegség és baleset biztosítása az Uniós jogszabályokkal harmonizáló feltételekkel köthető.

Az orvosi költségeket a Biztosító fizeti a feltételek szerint. Budapesti központunk éjjel-nappal segít orvos küldésben és ellátás megszervezésben.

Belföldi utasbiztosítás külföldi állampolgároknak

Külföldi állampolgároknak Magyarországi és Európai Uniós tartózkodásra baleset és betegség biztosítás.

Magyarországra érkező külföldi állampolgárok ideális baleset és betegség biztosítása, mely az Uniós jogszabályok figyelembevételével került kialakításra. A biztosítás hazánkban és az Uniós országokban is érvényes lehet. Budapesti központunk éjjel-nappal segít megszervezni az orvosi ellátást. A költségeket szabályzatunk szerint a Biztosító fedezi.

Ha külföldön segítségre van szüksége, az éjjel nappal hívható számunk: 06-1-460-1500, Fax: 06-1-460-1515, 06-1-460-1516, assistance@colonnade.hu