AIG tranzakció

Az AIG értékesítette a magyarországi fióktelepének tevékenységét a Colonnade Insurance S.A.-nak

2017. 05. 04.

Tisztelt Ügyfelünk, Partnerünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2017. május 1.-én az AIG értékesítette a magyarországi fióktelepének tevékenységét a Colonnade Insurance S.A.-nak.

Az Ön biztosítási szerződésére nézve ez azt jelenti, hogy a szerződés lejáratáig (vagy korábbi megszűnéséig) a fedezetet továbbra is az AIG nyújtja, azonban az adminisztrációt és kárrendezést az AIG képviseletében a Colonnade látja el.

Ennek megfelelően a biztosítási szerződéssel kapcsolatos módosításokat, kárrendezést, vagy egyéb felmerülő igényeket a Colonnade fogja kezelni az AIG megbízottjaként. Fentiek szerint a biztosítási szerződéssel kapcsolatos minden jövőbeli levelezést a Colonnade fog megküldeni Önnek.

Örömmel tájékoztatom arról, hogy az eddigiekben megszokott magas színvonalú szolgáltatásban részesül, hiszen az AIG magyarországi munkatársai csatlakoztak a Colonnade-hez. A korábban is használt telefonszámokon továbbra is eléri munkatársainkat.

Társaságunk a Colonnade Insurance S.A. Luxemburgban került bejegyzésre. Tulajdonosunk a Fairfax Financial Holding Limited (Fairfax) a torontói tőzsdén jegyzett nemzetközi pénzügyi szolgáltató holdingtársaság, amely leányvállalatain keresztül biztosítással, viszontbiztosítással és befektetések kezelésével foglalkozik, világszerte több mint 20 biztosító és viszontbiztosító tulajdonosa.

Célunk, hogy a kelet-európai régióban a Colonnade márkanév az elsőrangú ügyfélkiszolgálásról, az innovatív, egyszerű és mindenekelőtt ügyfélbarát megoldásairól legyen ismert.

Tisztelettel,

Kovács Gábor
Fióktelep vezető