Ismét kiváló minősítést kapott a Colonnade

Az AM Best minősítő ügynökség ismét megerősítette a Colonnade pénzügyi stabilitására vonatkozó „A-” (kiváló) és hosszú távú kibocsátói hitelminősítését értékelő „a-” (kiváló) minősítését.

A biztosítási szektorra szakosodott AM Best globális hitelminősítő ügynökség, amely több mint 100 országban van jelen, erős kategóriába sorolta a Colonnade Insurance S.A. pénzügyi mérlegét, működési teljesítményét és vállalati kockázatkezelését, így megerősítette „A-” (kiváló) minősítését a pénzügyi stabilitásra, valamint „a-” minősítését a hosszú távú kibocsátói hitelminősítésre vonatkozóan.

Az AM Best a minősítéssel azt is feltételezi, hogy az ígéretes növekedési tervekhez fűződő tőkeigényt a Colonnade képes lesz organikusan előteremteni. A kanadai Fairfax Financial Holdings tulajdonába tartozó Colonnade prémium volumene, az első három évben az AIG és a QBE portfólióinak átvételével gyorsan növekedett a közép-kelet-európai régióban, a portfolió 75%-át a lengyelországi, csehországi és magyarországi állomány teszi ki. „A minősítés megerősít minket abban, hogy jó úton járunk a növekedési terveinket, illetve a minőségi ügyfélkiszolgálás érdekében tett lépéseinket illetően” – mondta Kovács Gábor, a Colonnade Insurance S.A. magyarországi fióktelep vezetője.

Posted on


Prémium utasbiztosítási termékekre fókuszál a Colonnade

Az utazási irodák, utazásszervezők mellett a biztosítók is tapasztalhatják, milyen sok szempontból változtak meg az utazási, nyaralási szokások az utóbbi időkben. Az esetek nagy többségében már nem az a kérdés az utazókban, hogy érdemes-e utasbiztosítást kötniük külföldön tartózkodásuk idejére, sokkal inkább azt mérlegelik, melyik biztosítást válasszák a széles kínálat számos terméke közül. A döntési szempontok között a magas limitek mellett ugyanolyan fontos szerepet játszik, hogy egy valóban minőségi, megbízható szolgáltatásra támaszkodhassanak üzleti vagy szabadidős utazásuk során.


Magas szakértelem, magas limitek

Az ATLASZ utasbiztosítás neve több évtizede összeforrt a minőségi szolgáltatással. A kanadai Fairfax Financial Holdings tulajdonában lévő Colonnade biztosító magyarországi fióktelepe több mint 3 éve vette át hazánk egyik legrégebbi múlttal rendelkező lakossági biztosítási termékének értékesítését, az ATLASZ utasbiztosítást idén tavasszal a megváltozott szokásokhoz igazította, és nemcsak megőrizte, de tovább is emelte azt a szakmai színvonalat, amelyhez az ATLASZ-ügyfelek az évtizedek alatt hozzászoktak.

A most megújult termék valamennyi módozatában a rohamosan emelkedő nemzetközi egészségügyi ellátások költségéhez emelték a térítési limiteket. A termék fejlesztésekor figyelembe vették, hogy az utazók egyre nagyobb értékű eszközöket is magukkal visznek utazásaikra. A piacon elérhető utasbiztosítások tárgyankénti limitjei sok esetben nem elegendők egy-egy nagyobb értékű mobiltelefon, laptop, fényképezőgép biztosítására, így az ATLASZ-termékekben a poggyászbiztosítási limiteket is megnyugtató szintre növelték, a leggyakrabban űzött szabadidős sporttevékenységeket pedig beépítették az alap termékekbe.

Éjjel-nappal hívható, saját asszisztencia

A legtöbb asszisztenciaszolgálattal ellentétben az ATLASZ Assistance segélyszolgálat kollégái a Colonnade biztosítón belül végzik a szolgáltatások, ellátások megszervezését, így az ügyintézésnél gyors és veszteségmentes információáramlás válik lehetővé. A magyar utazók legkedveltebb célországaiban kiváló helyi partnerhálózattal rendelkeznek, a Colonnade neve garanciát jelent a kórházak, orvosok számára, így legtöbbször a biztosított utasoknak a helyszínen nem kell fizetniük, mert a biztosító mindent rendez az ellátó intézményekkel.

Alapszolgáltatások helyett prémium termékek

Az értékesítés során a prémium termékekre helyezik a hangsúlyt, és arra bátorítják az utazókat, hogy zavartalan pihenésük érdekében a felsőbb kategóriás utasbiztosításokat válasszák, hiszen több váratlanul nagy költséggel járó káreseménynél is — például baleset, betegség, sürgősségi betegszállítás, mentés, hazaszállítás — limit nélküli fedezetet nyújtanak.

A Colonnade erre a szemléletre és együtt gondolkodásra ösztönzi partner utazási irodáit is, hiszen továbbra is ők a legfontosabb értékesítési csatornájuk. Ahogyan valamennyi biztosítási ágazatukban, úgy az utasbiztosítás esetében is partnereik számára közvetlen elérhetőséget biztosítanak munkatársaikhoz. Az utazási irodák Sárközi Csilla key account managertől kérhetnek bővebb tájékoztatást az alábbi elérhetőségeken:

Sárközi Csilla
Key account manager
Telefon: +36 30 221 7267
E-mail: csilla.sarkozi@colonnade.hu
https://colonnade.hu/

Posted on


10% kedvezmény utasbiztosításainkra a Canada Day alkalmából

Július 1-jén ünnepeljük Kanada születésnapját! 152 évvel ezelőtt ezen a napon négy tartomány egyesülésével született meg az egységes állam. A juharlevél logónkban nem véletlen, hiszen Kanadában található tulajdonosunk, a Fairfax Financial Holdings székhelye.

 

A Canada Day alkalmából most -10% kedvezményt biztosítunk ATLASZ Online utasbiztosításunkra, amely a világ bármely pontján kínál biztosítási védelmet akár családi nyaralás, akár üzleti utak során. Külföldön tartózkodása alatt munkatársaink az éjjel-nappal hívható ATLASZ Assistance segélyszolgálaton bármikor rendelkezésére állnak, ha segítségre van szüksége.

 

Az utasbiztosítás megkötése során írja be a CANADA szót a „Kedvezmény kód” mezőbe, így a -10% kedvezmény automatikusan érvényesítésre kerül.

 

A kedvezmény időtartama: 2019. július 1-14.

 

Az ATLASZ Online terméktájékoztató dokumentumunk IDE KATTINVA, az utasbiztosítási feltételek és ügyféltájékoztató IDE KATTINTVA érhető el.

 

Posted on