Miért a Colonnade?

Colonnade által kínált előnyök
  • a korábbi AIG feltételrendszerek alkalmazása,
  • gyors, helyi hatáskörben meghozott kockázatvállalói döntések,
  • akár 35 millió eurót elérő felelősségbiztosítás és D&O kapacitás,
  • területi hatállyal megegyező joghatóság,
  • saját asszisztencia szolgáltatás,
  • egyedi igényekre szabott keretszerződések,
  • megújult GAP és utas termékek.
 

Posted on


AIG tranzakció

Tisztelt Ügyfelünk, Partnerünk!

Tájékoztatjuk, hogy 2017. május 1.-én az AIG értékesítette a magyarországi fióktelepének tevékenységét a Colonnade Insurance S.A.-nak.

Az Ön biztosítási szerződésére nézve ez azt jelenti, hogy a szerződés lejáratáig (vagy korábbi megszűnéséig) a fedezetet továbbra is az AIG nyújtja, azonban az adminisztrációt és kárrendezést az AIG képviseletében a Colonnade látja el.

Ennek megfelelően a biztosítási szerződéssel kapcsolatos módosításokat, kárrendezést, vagy egyéb felmerülő igényeket a Colonnade fogja kezelni az AIG megbízottjaként. Fentiek szerint a biztosítási szerződéssel kapcsolatos minden jövőbeli levelezést a Colonnade fog megküldeni Önnek.

Örömmel tájékoztatom arról, hogy az eddigiekben megszokott magas színvonalú szolgáltatásban részesül, hiszen az AIG magyarországi munkatársai csatlakoztak a Colonnade-hez. A korábban is használt telefonszámokon továbbra is eléri munkatársainkat.

Társaságunk a Colonnade Insurance S.A. Luxemburgban került bejegyzésre. Tulajdonosunk a Fairfax Financial Holding Limited (Fairfax) a torontói tőzsdén jegyzett nemzetközi pénzügyi szolgáltató holdingtársaság, amely leányvállalatain keresztül biztosítással, viszontbiztosítással és befektetések kezelésével foglalkozik, világszerte több mint 20 biztosító és viszontbiztosító tulajdonosa.

Célunk, hogy a kelet-európai régióban a Colonnade márkanév az elsőrangú ügyfélkiszolgálásról, az innovatív, egyszerű és mindenekelőtt ügyfélbarát megoldásairól legyen ismert.


Tisztelettel,
Kovács Gábor
Fióktelep vezető

Posted on


Csalással Kapcsolatos Felhívás

A Colonnade Insurance S.A. Biztosító illetve Magyarországi Fióktelepének vezetőiként bárminemű csalásra vagy visszaélésre utaló szándékot vagy gyanús jelet komolyan veszünk és haladéktalanul kivizsgálunk. Azonnali lépéseket teszünk a gyanús ügy beazonosításra, valamint a nem engedélyezett, illetve törvényellenes magatartás megakadályozására, amely a Colonnade brand-et illetéktelenül használja. Kérjük, hogy mielőbb értesítsen bennünket az info@colonnade.hu e-mail címen vagy a 06-1-460-1400 telefonszámon, ha bármely gyanús illetve jogszerűtlennek tűnő ajánlattételről, üzleti próbálkozásról, vagy azok lehetőségéről szerez tudomást, amit bárki a Colonnade Insurance S.A. Biztosító nevében eljárva próbál véghezvinni.

Csalás az olasz piacon

A Colonnade Insurance S.A. Biztosító tudomására jutott egy speciális csalás sorozat, amely felhasználja a cég nevét az olaszországi biztosítási piacon. Olyan, engedéllyel nem rendelkező harmadik fél által közvetített biztosítási termékeket ajánlanak potenciális ügyfeleknek, megtévesztően valódinak tűnő, Colonnade márkajelekkel ellátott dokumentumok segítségével, amelyek azt a látszatot keltik, hogy a kockázatot részben a Colonnade Insurance S.A. Szlovákiai Fióktelepe vállalja. Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a Colonnade Insurance S.A. Biztosító jelenleg nem folytat tevékenységet Olaszországban és ennek megfelelően nem vállal hitelbiztosítási kockázatot. Kérjük a potenciális ügyfeleket, hogy legyenek nagyon éberek, ha harmadik fél által közvetített biztosítási termékeket ajánlanak részükre, különösen, ha azok hitelbiztosításra vonatkoznak Olaszországban, amelyről azt állítják, hogy azok mögött a Colonnade Insurance S.A. áll.

A Colonnade Insurance S.A. Biztosító ügyfelei és a közvélemény védelme érdekében közvetlen kapcsolatban van az olasz hatóságokkal és jogi lépéseket tett az ügyben, hogy megakadályozzon bármely további hasonló csalási tevékenységet.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a fentiekben megadott elérhetőségeken, amennyiben egy Colonnade nevével és vagy logójával ellátott biztosítási ajánlat vagy egyéb biztosítási dokumentum bármilyen szempontból gyanúsnak tűnik, vagy ha szeretne megbizonyosodni az adott biztosítási dokumentum hitelességéről és érvényességéről.

Posted on